Reglement van onze Villa

Reserveren 

De reserveringsbevestiging wordt binnen 2 weken na aanvraag toegezonden. Deze reserveringsbevestiging is het bewijs van boeking.Aanbetaling10 procent van de totale som, tegelijk met de ontvangst van de reserveringsbevestiging te voldoen. De reservering is dan rechtsgeldig. Het restant uiterlijk 6 weken voor aankomst. Per huis dient een waarborgsom van 100 euro betaald te worden. Dit bedrag wordt terugbetaald na vertrek en na controle van het huisraad en de inrichting, na verrekening van eventuele geconstateerde schade en/of buitengewone schoonmaakkosten, dit ter beoordeling door onze organisatie aldaar. Het Nederlands Recht is van toepassing met Nederlandse Rechter.

Annulering
Indien de annulering binnen 4 maanden voor aanvang van de huurperiode geschiedt, is huurder aan verhuurder, naast de reserveringskosten van 35 euro, 100 procent van de huursom verschuldigd.U kunt zich tegen dit risico verzekeren door een annuleringsverzekering af te sluiten.Bij eventuele verkoop van de villa door de verhuurder vervallen de huurovereenkomsten.

Wisseldag

De wisseldagen zijn op zaterdag. Huurder kan op afspraak de villa betrekken. Uiterlijke aankomsttijd: 21 uur. Op de vertrekdag dient het pand uiterlijk om 10.00 uur te worden verlaten en de sleutels moeten bij de beheerder worden ingeleverd.

Eindschoonmaak

De huurder dient de villa ‘bezemschoon’ op te leveren ( dus geen vuile vaat laten staan,  beddengoed afhalen en opvouwen, koelkast schoonmaken, vuilniszak in de kliko).

Bewoning

Bezoekers kunnen desgewenst in het door de huurder gehuurde pand overnachten. De kosten daarvan bedragen per persoon per nacht 5 euro, exclusief bedlinnen. Bij een verblijf langer dan 2 nachten geldt het persoonstarief van het pand. Het is niet toegestaan meer personen in het pand te laten overnachten dan is toegestaan en door de huurders opgeven.

Lakens en slopen inclusief

In de huurprijzen is het gebruik van lakens, slopen of dekbedhoezen en handdoeken inbegrepen. U hoeft deze dus niet mee te nemen. Bij een verblijf langer dan 21 dagen kunt U gebruikt beddengoed  en handdoeken gratis omruilen, dit in overleg met onze organisatie ter plaatse.

Het ongemak.
Ondanks onze zorgen en inspanningen  kunt u denken dat je een legitieme klacht over uw vakantie verblijft heeft. Deze klacht moet in  eerste
instantie bij onze beheerders neer gelegd worden. Mocht dat tot ontevredenheid leiden,dan heeft u het recht en de mogelijkheid om de klacht schriftelijk in te dienen bij Bouten vakantiehuis,Molenstraat 6-A5 te Helden 5988EP Nederland.

Aansprakelijkheid.

Onze organisatie is niet verantwoordelijk voor:

1) Schade of letsel opgelopen tijdens het verblijf op de grond of door het gebruik van de op het terrein aanwezige objecten.
2) Een vordering tot schadevergoeding onstaan uit geluidsoverlast veroorzaakt door derde.
3) Mondelinge of per telefoon geplaatst onderzoek.
4) Defecte en/of ontmanteld geadviseerd van confort en/of faciliteiten.

Een en ander onverminderd het bepaalde in de wet bepaalde voorwaarden. De huurder/hoofdhuurder is zelf verantwoordelijk voor de naleving van alle ondernemingen die voor gaan van de reservering en blijven,zowel van hemzelf, als van alle personen die zijn geregistreerd als bezoeker.In deze brochure de meeste aandacht wordt geacht genomen voor de juistheid van alle gegevens. Echter,de uitgever kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten letterlijk vastgehouden en/of bevestigd aan een latere wijziging datum.Met deze voorwaarden,varvangt alle voorgaande publicaties.